Авторизований
торговий партнер
Rehau в Києві

логотип rehau
  Графік роботи:
Пн-Пт: 10:00 до 18:00
Сб: 10:00 до 15:00
Обід с 13:00 до 14:00

Політика конфіденційності та захист персональних даних

Дана Політика конфіденційності і захисту персональних даних (надалі – Політика конфіденційності) за своєю дією поширюється лише на даний Веб-сайт balkony-vikna.kyiv.ua та для Вашої зручності поділена на наступні розділи:
  1. Загальні положення
  2. Збір та обробка персональних даних
  3. Цілі використання персональних даних
  4. Використання файлів cookies
  5. Захист персональних даних
  6. Термін зберігання персональних даних
  7. Взаємодія з третіми особами стосовно персональних даних
  8. Умови доступу до персональних даних
  9. Права, якими наділені Користувачі Веб-сайту
  10. Зміни до Політики конфіденційності
  11. Зв’язок з нами

1. Загальні положення

Ми з великою повагою ставимось до персональної (конфіденційної) інформації всіх осіб, що відвідали наш Веб-сайт (надалі – Користувач/Користувачі) і саме тому ми прагнемо забезпечити захист Ваших персональних (конфіденційних) даних, створивши, при цьому, максимально комфортні умови для використання Веб-сайту. У своїй роботі ми дотримуємось всіх вимог чинного законодавства України щодо захисту та безпеки персональних даних. Справжня Політика конфіденційності покликана роз’яснити наші правила збору, обробки, зберігання, використання, захисту і поширення інформації, яку Користувачі надають нашому Веб-сайту, терміну її зберігання та які у них є права та можливості стосовно такої інформації. Використовуючи даний Веб-сайт, в тому числі здійснюючи на ньому замовлення товарів та послуг, Ви погоджуєтесь з положеннями даної Політики конфіденційності та надаєте згоду (дозвіл) на обробку своїх персональних даних (відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована). З огляду на це, просимо Вас уважно ознайомитись з даною Політикою конфіденційності та у випадку якщо Ви не згодні з її умовами не надавати нам свої персональні дані. У разі виникнення питань щодо Політики конфіденційності Ви можете звернутись до нас за відповідними роз’ясненнями на електронну пошту за адресою balkony.vikna@gmail.com

2. Збір та обробка персональних даних

Персональні дані збираються та використовуються нами виключно за Вашою згодою (дозволом) з метою забезпечення зручності в користуванні Вами даним Веб-сайтом, пропонування і продажу Вам товарів та послуг, що представлені на Веб-сайті, а також здійснення відправлення та доставки замовлених товарів. Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Веб-сайті, або надаєте нам будь-яким іншим способом. При використанні Вами даного Веб-сайту Ви можете добровільно надавати нам наступну інформацію: - залишати відгуки на сторінках Веб-сайту; - при підписанні на розсилку новин Веб-сайту: адреса електронної пошти; - при замовленні товару на Веб-сайті шляхом заповнення спеціальної форми: прізвище, ім’я, по батькові, контактний телефон, адреса, адреса електронної пошти; - при реєстрації на Веб-сайті (створенні облікового запису – Особистого кабінету) шляхом заповнення спеціальної форми: логін та пароль, прізвище та ім’я, контактний телефон, адреса, адреса електронної пошти. При використанні Вами даного Веб-сайту ми автоматично можемо отримувати наступну інформацію, що збирається в тому числі з допомогою Google Analytics: - про пристрій: модель, версія апаратного та програмного забезпечення, мережеві налаштування (включаючи IP-адресу), конфігурацію системи, журнали подій, активність, інформацію про зміну стану тощо; - про мобільний пристрій: унікальний ідентифікатор пристрою, тип пристрою, операційної системи, мовні налаштування, дані про постачальника послуг мобільного зв’язку тощо. - інша неперсоналізована інформація: IP-адреса, файли cookie, доменне ім’я, тип браузера, версія програмного забезпечення, мовні налаштування, географічне розташування, джерело інформації, тривалість відвідування, часовий проміжок відвідування, сторінки, які Ви відвідуєте, кількість переглядів сторінок, посилання, на які Ви натискаєте, URL чи веб-сторінку, що привела Вас на наш Веб-сайт тощо. Продавець не збирає будь-яку інформацію, для обробки якої, законодавством України встановлені певні вимоги, а саме: персональні дані про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (ст.7 Закону України «Про захист персональних даних»). Всі зібрані дані обробляються Продавцем у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

3. Цілі використання персональних даних

Зібрана інформація використовується Продавцем в наступних цілях: - продажу товарів та надання послуг, перелік яких представлений на Веб-сайті; - забезпечення сервісів Веб-сайту; - персоналізація Веб-сайту для Вас; - ідентифікація Користувача; - взаємодії з Користувачем (реагування на повідомлення/відгуки/ інші звернення); - зв’язок з Користувачем; - надсилання новин та інших інформаційних повідомлень; - надання технічної підтримки; - рекламування товарів відповідно до чинного законодавства; - адміністрування та резервного копіювання даних; - проведення досліджень, які товари та послуги, що представлені на Веб-сайті користуються найбільшою популярністю; - проведення опитувань на Веб-сайті з метою поліпшення нашого сервісу; - дослідження та оцінка думки Користувачів про представлені на Веб-сайті товари та якість наданих Продавцем послуг.

4. Використання файлів cookies

Наш Веб-сайт використовує файли cookie. Сookie – це невеликі текстові файли, які зберігають інформацію безпосередньо на комп’ютері Користувача, його мобільному або іншому пристрої. Файли cookie, що нами використовуються, не містять будь-якої інформації, яка особисто ідентифікує Користувача, але персональні дані, які ми зберігаємо про Вас можуть бути пов’язані з інформацією, що зберігається та отримується від файлів cookie. Така інформація може включати в себе: стандартну інформацію з Вашого браузера (мова, тип браузера); ІР- адресу, ідентифікатор Вашого пристрою; дії які Ви здійснюєте на Веб-сайті (переглянуті Вами сторінки, натискання посилань, переходи між сторінками); дата, час, URL веб-сторінки що привела Вас на Веб-сайт тощо. Збір файлів cookie продовжується протягом всього часу перебування на Веб-сайті. Файли cookie використовуються для покращення Вашої взаємодії з Веб-сайтом, запам’ятовування Ваших даних, у формах реєстрацій, що полегшує процес авторизації. Більшість браузерів дозволяють Вам відмовитись приймати файли cookiе для цього необхідно обрати певні налаштування Вашого браузеру. Ви можете самостійно видалити файлів cookiе, які вже зберігаються на Вашому комп’ютері та/або іншому пристрої через налаштування Вашого браузеру. Разом з тим, видалення файлів cookie може негативно вплинути на зручність використання Веб-сайту та подекуди може унеможливити надання деяких сервісів Веб-сайту. Продавець може дозволяти третім сторонам, а саме постачальникам рекламних та/або аналітичних послуг, збирати інформацію, використовуючи при цьому, дані типи технологій безпосередньо на Веб-сайті. Дані, які вони збирають підлягають захисту відповідно до чинної політики конфіденційності цих третіх сторін.

5. Захист персональних даних

Захист персональних даних нами розглядається як одне з найважливіших питань, а тому ми вживаємо усіх необхідних заходів безпеки (адміністративні, технічні та фізичні запобіжні заходи) під час здійснення збору, обробки, зберігання і використання отриманої персональної інформації, з метою забезпечення її захисту від випадкових втрати або знищення, від незаконної обробки, у тому числі незаконного знищення чи доступу до персональних даних. Усі електронні фінансові операції, укладені через наш Веб-сайт, будуть захищені технологією шифрування. Разом з тим, незважаючи на всі наші зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, які можуть виникнути поза межами нашого впливу. Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (у разі необхідності) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

6. Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Ми зберігатимемо Ваші персональні дані поки Ваш обліковий запис – Особистий кабінет буде активним або за необхідності надання вам послуг. Ми зберігатимемо та використовуватимемо Ваші персональні дані, як це необхідно, для дотримання наших зобов'язань, вирішення спорів та виконання наших договорів. Після того як суб’єкт персональних даних перестав бути Користувачем Веб-сайту шляхом видалення свого облікового запису – Особистого кабінету на Веб-сайті, його персональні дані також автоматично видаляються. Якщо Ви бажаєте видалити свій обліковий запис – Особистий кабінет та/ або надані раніше персональні дані зверніться до нас за електронною адресою: balkony.vikna@gmail.com Якщо Ви бажаєте відписатись від розсилки новин та інших інформаційних повідомлень, зверніться до нас за електронною адресою: balkony.vikna@gmail.com

7. Взаємодія з третіми особами стосовно персональних даних

Продавець не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних, для виконання зобов’язань перед Користувачем, що здійснив замовлення на Веб-сайті (зокрема, передача інформації компанії-перевізнику для здійснення доставки замовлення) або в інших випадках передбачених даною Політикою конфіденційності. На Веб-сайті містяться посилання, які можуть спрямовувати Користувача на інші інтернет-ресурси третіх осіб (Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Telegram тощо). При переході за посиланнями на такі інтернет-ресурси дія даної Політики конфіденційності на них поширюватись не буде. Вказані інтернет-ресурси мають власні політики конфіденційності, а тому слід мати на увазі, що режим використання інформації, яку Користувач їм надає підпадає під дію їх політики конфіденційності. Ми не контролюємо інтернет-ресурси, які використовують інформацію з нашого Веб-сайту або на які ведуть посилання з нашого Веб-сайту. Ці інтернет-ресурси можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

8. Умови доступу до персональних даних

Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди суб’єкта персональних даних, наданої володільцю бази персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону. Доступ до персональних даних третій особі не надається, якщо зазначена особа відмовляється взяти на себе зобов’язання щодо забезпечення виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» або неспроможна їх забезпечити. Суб’єкт відносин, пов’язаних з персональними даними, подає запит щодо доступу до персональних даних володільцю бази персональних даних. У вказаному запиті зазначаються: - прізвище, ім’я та по батькові, місце проживання (місце перебування) і реквізити документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит (для фізичної особи - заявника); - найменування, місцезнаходження юридичної особи, яка подає запит, посада, прізвище, ім’я та по батькові особи, яка засвідчує запит; підтвердження того, що зміст запиту відповідає повноваженням юридичної особи (для юридичної особи - заявника); - прізвище, ім’я та по батькові, а також інші відомості, що дають змогу ідентифікувати фізичну особу, стосовно якої робиться запит; - відомості про базу персональних даних, стосовно якої подається запит, чи відомості про володільця чи розпорядника цієї бази;

Свіжі статті:

Залишилися питання?
Задайте їх менеджеру
викликати майстра
Отримати консультацію
або викликати майстра


Ми на мапі
 
 

ПРИЄДНУЙТЕСЬ: